Blog Historie dierlijk afvalverwerking gedeeld door Haarslev Blog History animal rendering shared by Haarslev

Haarslev Industries, één van de grootste leveranciers van rendering processen en installaties heeft vandaag op Linked-in de blog over de geschiedenis van de animal rendering (destructie) gekoppeld aan haar showcasepagina “Protein Recycling, Rendering and Fish”

Een grote eer!

Haarslev Industries, one of the largest suppliers of rendering processes and installations has today linked to its showcase page “Protein Recycling, Rendering and Fish” on Linked-in the blog about the history of the animal rendering

A great honour!

li-in haarslev bericht 2 16 okt 2015

Advertentie

4 gedachten over “Blog Historie dierlijk afvalverwerking gedeeld door Haarslev Blog History animal rendering shared by Haarslev

  1. Anne-Marie

    Gefeliciteerd met dit succes. Je merkt, dat in een rustig tempo ( waarschijnlijk mede door mond op mond reclame over jou boek en het vervolg waar jij mee bezig bent ) de bekendheid van jou zich verder verspreid. Ga zo door !! Ook zal het komen , doordat jij bij bedrijven ,instanties en mensen uit die wereld persoonlijk benaderd, waardoor zij zelf ook hun interesse voor jouw interesse en betrokkenheid waarderen en in hun kringen daar onderling zullen praten.

  2. Inderdaad een grote eer Anne-Marie! Van harte gefeliciteerd met de koppeling van jouw blog over de animal rendering met de showcasepagina van Haarslev. En wie weet….wat hierna nog allemaal gaat plaatsvinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s